Yabancı otlar temizleniyor

Süleymanpaşa'da baharın gelişi ile birlikte yol kenarlarında ve boş arsalarda biten yabani otlar, belediye ekipleri tarafından ilaçlanarak bertaraf ediliyor. Altınova Mahallesi ile startı verilen yabani ot mücadeles

GÜNDEM 13.04.2021 15:03:00 0
Yabancı otlar temizleniyor

Çalışmalarla yabani otların yayılmasının önüne geçilmesi, zararlı böceklerin, yılan, kertenkele gibi hayvanların ve bakterilerin üreme alanlarının oluşmasının engellenmesinin hedeflendiğini belirten yetkililer, yabani otla mücadele kapsamında ilaçlamanın yanı sıra ot biçme ve temizlik çalışmalarının da yapıldığını ifade etti.

 

İLÇE GENELİNE YAYILACAK

 

Altınova Mahallesi ile startı verilen yabani ot mücadelesinin ilçe geneline yayılarak genişletileceğini belirten yetkililer, Altınova Mahallesi’nin tüm sokaklarında, parklarda ve boş alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildiğini dile getirdi. Mücadele çalışmalarının belirli bir program dahilinde sürdüğü ancak vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplerin de değerlendirildiği kaydeden yetkililer, her türlü, ilaçlama, ot biçme ya da benzer talepler için Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi aracılığıyla ya da çağrı merkezinden bilgi alınabileceğini söyledi.

 

Haber / Yener AKBABA