Ertelenen meclis toplantısı yapıldı

Keşan Belediye Meclisi'nin geçen hafta perşembe günü yapılması gereken ancak bazı belediye meclisi üyelerinin koronavirüs testinin pozitif ve temaslı olmaları nedeniyle ertelenen Nisan Ayı Olağan ToplantÄ?

GÜNDEM 13.04.2021 15:01:00 0
Ertelenen meclis toplantısı yapıldı

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun başkanlığında saat 15.00’da Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılan toplantıda önerge ve ek günden maddelerinin gündeme alınmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Yapılan oylama sonucu Meclis 1. Başkanlığına Yüksel Alioğlu seçilirken, meclis katip üyeliğine de Özlem Uybaş ve Banu Saygı seçildi.

 

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

 

Encümen üyeliklerine; Özlem Uybaş ile Olcay Soran seçilirken, toplantıda komisyon üyeleri de seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na Yakup Balcı, Tarık Uysal, Olcay Soran, İbrahim Dinç ve Zafer Topçu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Özlem Uybaş, Erhan Engin, Şafak Uslu, Mehmet Selim Aras ve Coşkun Lofçalı seçildi. Disiplin Komisyonu’na Volkan Erkan ve Alaattin Öztürk seçilirken, Ulaşım ve Trafik Komisyonu’na ise Süleyman Gürsel Paçaman, Banu Saygı, Hakan Gürel ve Barbaros Tokgöz ve Müslim Çekiç seçildi.

 

FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

 

Meclis Toplantısında, Belediyenin 2020 yılına ait Denetim Komisyonu İnceleme ve Araştırma Raporu maddesi ile Belediyenin 2020 yılına ait Faaliyet Raporu karara bağlanması maddeleri Mali Hizmetler Müdürü Levant Keçimen’in bilgilendirmesinin ardından oybirliği ile 2. oturuma ertelendi. Toplantıda daha sonra Meclis’in gündem maddeleri arasında da bulunan, 2. oturumda oylanacak olan ve Paşayiğit Mahallesi’ne kurulması istenen Biyokütle Enerji Üretim Tesisi hakkında ilgili firma tarafından sunum gerçekleştirildi. Meclis toplantısının ikinci oturumu 15 Nisan Perşembe günü saat 15.00’da yapılacak.

 

Haber / Erdal AYDIN