Evde bakımı yapılan yaşlılara ücretsiz fizik tedavi hizmeti verilecek

Kapaklı Belediyesi ile Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında  'Evde Bakım ve Destek Hizmetleri' tarafından takibi ve bakımı yapılan yaşlılara ücretsiz

GÜNDEM 13.04.2021 12:49:00 0
Evde bakımı yapılan yaşlılara ücretsiz fizik tedavi hizmeti verilecek

Kapaklı Belediyesi ile Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Ali Eke tarafından imza altına alındı. İmzalanan protokol kapsamında  ‘Evde Bakım ve Destek Hizmetleri’ tarafından takibi ve bakımı yapılan yaşlılara ücretsiz fizik tedavi hizmeti verilecek. Ayrıca belediye personelleri de kurumdan indirimli olarak faydalanacak.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Ali Eke, imzalanan protokolünün her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ederken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de,  Evde Bakım ve Destek Hizmetleri kapsamında birçok yaşlı vatandaşın ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. , Bu bağlamda belediye olarak takip ettikleri birçok vatandaşın olduğunu belirten Başkan Çetin, bu protokol ile de fizik tedaviye ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olacaklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN