Meriç Nehri'nde yine ceset bulundu

Edirne'de Meriç Nehri'nde, iki gün aranın ardından ikinci erkek cesedi bulundu. Nehir kenarındaki kum ocağı çalışanlarının fark ettiği kimliği henüz belirlenemeyen cesedin, iki gün öncesi gibi yine yasa d

GÜNDEM 10.04.2021 15:45:00 0
Meriç Nehri

Edirne'de Karaağaç Mahallesi ile Yıldırım Mahallesi arasında bulunan bir kum ocağında çalışanlar, Meriç Nehri üzerinde bir erkek cesedi gördü.

 

BOT YARDIMIYLA KARAYA ÇIKARILDI

 

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekibi, su yüzeyindeki cesedi bot yardımıyla karaya çıkardı. Bölgeye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri, tarafından incelenen ceset, otopsisi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

 

DÜZENSİZ GÖÇMEN OLABİLECEĞİ ÜZERİNDE DURULUYOR

 

Yapılan ilk incelemede 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişinin, yasa dışı yollarla yurt dışına geçmek isteyen göçmen olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. İki önce de, su debisi yükseleceği endişesiyle kayıklarını kontrol etmeye giden iki balıkçı, Meriç Nehri kıyısında erkek cesedi bulmuştu. Jandarma ve AFAD ekiplerince sudan çıkarılan cesedin, yine bir göçmene ait olabileceği şüphesi üzerinde durulmuştu.

 

Haber / Yener AKBABA