Apartman görevlileriyle kahvaltıda bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa'da görev yapan site ve apartman görevlileri ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Apartman görevlileriyle fikir alışverişinde bulunan BaÅ?

GÜNDEM 10.04.2021 15:43:00 0
Apartman görevlileriyle kahvaltıda bir araya geldi

Hürriyet Mahallesi Süleymanpaşa Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Başkan Yüksel’e AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin de eşlik ederek site ve apartman görevlilerinin talep ve isteklerini dinledi.

 

“BİRLİKTE YÖNETME ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Başkan Yüksel, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Evimizden ayrıldığımızda evimizi emanet ettiğimiz, evlatlarımıza göz kulak olmaları konusunda güvendiğimiz, hepimiz için adeta ailenin bir bireyi gibi olan apartman ve site görevlisi kardeşlerimiz, yereldeki çalışmalarımızda bizim de en büyük yardımcımız. Rahatlıkla söyleyebilirim ki onlar bizim gözümüz, kulağımız. Mahallelerimizdeki sokak bazlı çalışmalarımızda, sorunları yerinde ve doğru tespit noktasında bizimle koordinasyon içinde çalışarak destek veren apartman görevlilerimizle, kahvaltıda bir araya geldik” dedi. Yüksel, ilçede yaşayan her vatandaşla sürekli ve yakın iletişimi koruyarak Süleymanpaşa’yı birlikte yönetme anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Erdal AYDIN