Toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı

Keşan Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında belediyede görevli 140 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Emekçilerimizin alın ter

GÜNDEM 9.04.2021 10:44:00 0
Toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı

İmza törenine; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Hukuk İşleri Müdürü Orkan Özkaya, Tüm Bel-Sen Edirne Şube Başkanı Bedri Kara ile yöneticileri katıldı.

 

“HER BİR MESAİ ARKADAŞIMIZ ÇOK ÖNEMLİ”

 

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi’nde görevli memurları kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını belirterek, “Emekçilerimizin alın teri kurumadan haklarını almaları için çalışıyoruz. Şehrimizin yarınlarını birlikte hazırladığımız her bir mesai arkadaşımız bizim için çok önemli.  Sözleşmemizin herkese hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Daha sonra söz alan Bedri Kara ise, Keşan Belediyesi’nde görevli memurlar adına toplu iş sözleşmesi imzalamanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydederek, toplu iş sözleşmesinin başından sonuna kadar her türlü kolaylığı sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na ve belediye başkan yardımcılarına teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA