Yüksel, kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluştu​​​​​​​

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kırsal mahalleleri ziyaret etti. Karacakılavuz ve Naip Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yüksel, kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar hakkınd

GÜNDEM 8.04.2021 14:22:00 0
Yüksel, kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluştu​​​​​​​

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Karacakılavuz Mahallesi’nde esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yüksel, Karacakılavuz’da yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Yüksel, vatandaşların talep ve beklentilerini de not aldı.

 

FUTBOL SAHASI PROJESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Daha sonra Karacakılavuz Mahallesi Futbol Sahası ile ilgili yürütülen çalışmaları inceleyen Yüksel, diğer proje ve yatırımları da planladı. Yüksel’e Karacakılavuz temasları ve incelemeleri sırasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük de eşlik etti.

 

VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

 

Başkan Yüksel, ziyaretler hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Karacakılavuz Mahallemize, proje ve yatırımlarımızı yerinde planlamak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyarette, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahalle sakinlerimizin talep ve beklentilerini değerlendirdiğimiz ziyarette, sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca, Karacakılavuz Mahallesi gençlerimize, seçimlerden önce sözünü verdiğimiz futbol sahasının yer değişikliğini içeren plan değişikliği bitti, şimdi sıra ihale ve yapım çalışmalarında. Mahallemize kazandıracağımız tesisin inşa edileceği alanda, incelemelerde bulunarak, projemizin detaylarını planladık. Önümüzdeki günlerde yapımına başlayarak, kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz spor sahası, şimdiden hayırlı olsun.” Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ile birlikte Naip Mahallesi’ni de ziyaret eden Yüksel, burada da vatandaşların belediyeden istek ve beklentilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ