Çetin: Yakında sıcak asfalt çalışmaları başlayacak

Kapaklı Belediyesi ekiplerinin, altyapı ve üstyapıda sorunsuz bir Kapaklı için yoğun bir gayretle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ekiplerimiz, kaldırım ve yol bakım o

GÜNDEM 8.04.2021 14:18:00 0
Çetin: Yakında sıcak asfalt çalışmaları başlayacak

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin muhtelif noktalarında yağmur suyu hattı, kilit taş yol yapımı, kaldırım ve beton yol bakım onarım çalışmaları sürdürülüyor.

 

“YOLLARI GÜZEL VE GÜVENLİ HALE GETİRMEK İÇİN”

 

Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Fatih Mahallesi Karaevli Sokak ve 48. Sokak, Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesi ve Pınarça Mahallesi’nde aşırı yağışlarda meydana gelebilecek su baskını ve taşkın sorunlarını kalıcı olarak önlemek amacıyla yağmur suyu hattı yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Muhtelif noktalarda süren yağmur suyu hattı yapım çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak, yolları güzel ve güvenli hale getirmek amacıyla başlatılan üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi Yaşam Sokak, Karaağaç Mahallesi Büyük Gazi Osman Paşa Caddesi ve bağlık sokaklar ile Kazım Karabekir Mahallesi Öncü Caddesi ve bağlı sokaklar da yollar kilit taş ile kaplanıyor” dedi.

 

 

“GÜVENLİ YAYA ULAŞIMI SAĞLANIYOR”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, “Kentimizin birçok noktasında yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştiriyoruz. Yine özellikle Pınarça ve Karaağaç bölgemizde devam eden kilit taş yol yapım çalışmalarımızla yazın toz, kışın çamurlu olan yollar güzel bir görünüme kavuşturularak, sürücüler ve vatandaşlar için konforlu hale getiriliyor. Kaldırım ve bordür çalışmaları ile güvenli yaya ulaşımı sağlanıyor. Ayrıca ekiplerimiz, kaldırım ve yol bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların güzelleşmesiyle birlikte yakında sıcak asfalt çalışmalarımız da başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN