Demir: Halimiz kötü, vatandaş zor durumda

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, ülkenin gidişatına vurgu yaparak, "Halimiz kötü, vatandaş zor durumda. Çöp konteynerlerinden çürük sebzeleri toplayan insanımızı gördükçe kah

GÜNDEM 5.04.2021 15:14:00 0
Demir: Halimiz kötü, vatandaş zor durumda

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

“BENİM ÜLKEMİN İNSANI VALLAHİ BUNU HAK ETMİYOR”

 

Ülke olarak her gün daha da kötüye gidildiğini belirten Demir, “Her gün çöp tenekesinin başında marketten atılan yarı çürük sebzeleri toplayıp evinde tencere kaynatmaya çalışan insanımızı görmek beni ve benim gibileri eziyor, üzüyor, kahrediyor. Benim ülkemin insanı vallahi bunu hak etmiyor. Nereden nereye geldik. Esnafın cebine para girmez oldu” dedi.

 

“YANDAŞ MEDYA ÜLKEYİ UZAY ÇAĞINA TAŞIDI”

 

Vatandaşın pazara dahi gitse sepetini dolduramadığını kaydeden Demir, “Market fiyatları almış başını gitmiş. Kimsenin umurunda değil. Bu kadar da vicdansızlık olmaz. İktidarın şimdi bu durumlardan haberi mi yok? Her şeyin farkındalar ama işlerine gelmiyor. Yandaş medya ülkeyi uzay çağına taşıdı bile. Bu kadar dürüstlerse halkın içine insinler. Gerçekleri yazsınlar ve çeksinler. Öyle ülke olarak uçuyoruz diyerek boş nutuk atmasınlar. Bu kadar samimi iseler gitsinler evine süt alamayan babayı konuştursunlar. Bu kadar dürüstlerse gitsinler halkın içine girsinler, onların sesine kulak versinler. Millet borç batağına saplanmış. Bırakın aybaşını çıkarmayı hafta sonunu düşünemez hale geldiler. Bu olanların tek sorumlusu iktidardır. Onların yanlış politikasıdır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA