Vali Canalp'ten ilçelere ziyaret

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Lalapaşa, Süloğlu ve Havsa ilçelerini ziyaret ederek,  nüfus müdürlüklerinde yapımı devam eden yeni konsept çalışmalarını inceledi. Esnafları da ziyaret eden Canalp, uyulmasÄ?

GÜNDEM 1.04.2021 10:56:00 0
Vali Canalp

Ziyaretlerine Lalapaşa ilçesi ile başlayan Vali Ekrem Canalp, Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal, Belediye Başkanı İsmail Arslan ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Meltem Bal tarafından karşılandı. Kaymakamlık binasındaki İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde yapımı devam eden yeni konsept çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Canalp, işlem yaptıran vatandaşlarla da görüşerek onlarla sohbet etti.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Esnafı da ziyaret eden Vali Canalp, salgınla ilgili olarak uyulması gereken kurallar ve alınacak tedbirler hakkında uyarılarda bulundu. Lalapaşa’dan sonra Süloğlu ilçesine geçen Canalp, Kaymakam Mehmet Faruk Kazdal'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Meltem Bal'ın da hazır bulunduğu ziyaret sonrası Canalp, yeni konsept çalışmalarında son aşamaya gelinen İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Ziyaretlerini Havsa ilçesi ile sürdüren Çanalp, Arpaç Köyü’nde mola vererek vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle salgında alınması ve uyulması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapan ve uyarılarda bulunan Canalp, Osmanlı Köyü’nü de ziyaret etti. Edirne Valisi Ekrem Canalp ilçe ziyaretleri kapsamında son olarak gittiği Havsa ilçesinde Kaymakam Reşit Özer Özdemir’i ziyaret etti. Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan’ın da hazır bulunduğu ziyaretin ardından Canalp, kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulundu. Havsa’da kaymakamlık ziyareti sırasında kütüphaneye gelerek en çok kitap okuyan minik kitap kurtları ile karşılaşan Vali Canalp, çocuklara bu güzel alışkanlıkları için teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN