Başkan Yardımcıları Sekmen ve Güven görevden alındı

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen ve Veysel Güven görevden alındı. Meclis toplantısı öncesi yapılan grup toplantısında, Sekmen ve Güven'in görevden alındığını duyuran Kapakl?

GÜNDEM 1.04.2021 10:16:00 0
Başkan Yardımcıları Sekmen ve Güven görevden alındı

Konuyla ilgili önceki gün saat 24.00’da ortak açıklama yapan Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Taşkıran ve Kapaklı Samsun Vezirköprülüler Dernek Başkanı Enez Yıldız, sürecin takipçisi olduklarını ve önümüzdeki günlerde detaylı açıklamalarda bulunacaklarını söyledi.

 

 

“GELİŞMELERİ TAKİP EDECEĞİZ”

 

Gelişmeleri takip edeceklerini belirten Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, “Akşamüstü Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen’in görevden alındığını duyduk. Bunun üzerinde 22.30’da Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ile bir görüşme yaptık. Kendisi görevden resmi olarak alınmadığını söyledi ama AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve TBMM Meclis Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop’un Adem Sekmen ve Veysel Güven’den rahatsız olduğunu söyledi. Ne olacağını sorduğumuzda, ileriki zamanlarda kimin geleceğine karar vereceklerini söyledi. Seçilen 19 meclis üyesinin değerli olduğunu söyledi. Adem Sekmen ve Veysel Güven’in ilerideki günlerde istifalarının alınacağı söylendi” dedi.

 

“SAMSUNLULAR OLARAK MUSTAFA ÇETİN’İ DESTEKLEDİK”

 

Kapaklı’da yaşayan 20 bin Samsunlu’nun 19 bin 500’nün 2019 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı Mustafa Çetin’e oy kullandığını belirten Aktürk, “Biz Samsunlular olarak Mustafa Çetin’i destekledik. Biz Ruhi Özden, İbrahim Aktürk ve Adem Sekmen orada olduğu için Çetin’i destekledik” dedi. Aktürk, gelişmeleri takip edeceklerini ve ona göre ileriki günlerde açıklama yapacaklarını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU