Trakya Belediyeler Birliği Ergene'de toplandı

Trakya Belediyeler Birliği olağanüstü toplandı. Ergene'de yapılan olağanüstü meclis toplantısında, birliğin tüzük değişikliği meclise sunuldu. Tüzük değişikliği kapsamında, Birlik

GÜNDEM 25.03.2021 11:15:00 0
Trakya Belediyeler Birliği Ergene

Toplantıda konuşan Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Alınan kararların birliğimiz ve belediyelerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Yenilikçi yerel yönetim anlayışımızla gelişmeye ve hep birlikte büyümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR SUNUM İLE AKTARILDI 

 

Trakya Belediyeler Birliği’nin yerel yönetimlerin hizmet kalitelerini arttırmaya yönelik faaliyetlerini belirgin yoğunlukta hayata geçirmeye başladığını belirten Başkan Albayrak, “Bölgemiz ve kentlerimizin vizyonuna ve gelişimine katkı sağlayacak tüm çalışmaları önemsiyoruz. Trakya Belediyeler Birliği olarak bu çalışmaların içerisinde bulunarak bizzat öncüsü olmayı amaçlıyoruz. Yine en büyük temennim mesafesiz, maskesiz çalışma ortamının oluşması. Sağlığımızı tehdit eden unsurun bir an evvel ortadan kalkmasını diliyorum. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Toplantının son bölümünde Birlik Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu tarafından üye belediye başkanları ve meclis üyelerine yeni dönemde sürdürülen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ