Ramazan pidesinin fiyatı belirlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Ramazan ayına kısa bir süre kala Ramazan pidesinin fiyatını belirledi. Çerkezköy TSO meclisinde alınan karara göre, geçtiğimiz yıl zam yapılmayan ve 3 TL olan 350

GÜNDEM 24.03.2021 15:12:00 0
Ramazan pidesinin fiyatı belirlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin Mart ayı toplantısı video konferans ile yapıldı. Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

3.75 TL’DEN SATILACAK

 

Şubat 2021 gelir gider bütçe, izleme raporu ve mizanın görüşülerek kabul edilmesinin ardından faaliyet kodu (NACE kodu) güncellemesi konusu değerlendirilerek rehbere yeni eklenen 4 adet NACE kodunun meslek gruplarına tanımlanmasına oy birliği ile karar verildi. Meclisin gündeminde pide fiyatları da yer aldı. Değerlendirme sonucu, 350 gram sade pide fiyatı 3.75 TL olarak belirlendi.

 

FAALİYET RAPORU SUNULDU

 

Mart ayı meclis toplantısında Çerkezköy TSO 2020 Faaliyet Raporu da görüşülerek kabul edildi. Çerkezköy TSO Eğitim ve Kalite Sistem Yöneticisi Asude Çelen tarafından sunulan 2020 yılı faaliyet raporunda başlıca konular arasında ‘Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’ ve odanın firmalarla yaptığı indirim protokolleri yer aldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ