Bir Kitap Senden Olsun kampanyasına yoğun ilgi

Keşan Belediyesi tarafından hizmete açılacak Kültür ve Sanat Merkezi Kütüphanesi için bağışlar devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, "Bir Kitap Senden Olsun" kampan

GÜNDEM 24.03.2021 14:28:00 0
Bir Kitap Senden Olsun kampanyasına yoğun ilgi

İçerisinde etüt ve çalışma masaları, okuma noktaları, sınıf çalışma alanları, internetin bulunacağı Keşan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Kütüphanesi için hazırlıkları sürüyor.

 

“2 BİN 100 KİTABIMIZI KÜTÜPHANEMİZE KAZANDIRDIK”

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, “Okuduğunuz ve bağış yapmak istediğiniz kitaplarınızı Keşan Belediyesi’nin hizmete açacağı Keşan Kültür Sanat Merkezi ve Kütüphanesi’ne bağışlayabilirsiniz. Keşan’da hassas olduğumuz eğitim belediyeciliği anlayışımıza yaptığımız çalışmalar ile devam ediyoruz. Kampanyamız kapsamında şu ana kadar 2 bin 100 kitabımızı kütüphanemize kazandırdık. Keşan’da yaşayan vatandaşlarımız da kitap bağış kampanyamıza destek oluyor ve burada benim de bir kitabım var demek adına bağışta bulunuyor. Bir getiren de bin getiren de bu gururun değerli bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

 

“RAFLARDA KALAN KİTAPLARIN HİÇBİR ANLAMI OLMAZ”

 

“Kitaplar okunursa değer bulur” diyen Gedik, “Yoksa raflarda kalan kitapların hiçbir anlamı olmaz. Bu anlamda kütüphanemizi sosyal bir alan şeklinde hazırlamayı amaçladık. Etüt ve çalışma masalarından internete kadar 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız için ferah bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi kitap bağışı kampanyamıza destek vermeleri için davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ