Gülnur Kocaçınar güven tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan genel kurulda, mevcut başkan Gülnur Kocaçınar güven tazeleyerek yeniden ba?

GÜNDEM 23.03.2021 15:14:00 0
Gülnur Kocaçınar güven tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube binasında bugün saat 11.00’da yapılan genel kurula; Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Neziha Temur, İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanı Gülbin Savaşlı Tunalı ve dernek üyeleri katıldı.

 

 

DİVAN HEYETİ SEÇİLDİ

 

Genel Kurulda açılış konuşması yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Çok kısıtlı şartlarda kongremizi gerçekleştireceğiz. Kırmızı bölgede olduğumuz için kongremizi normalde 6 ay erteleme durumumuz vardı ama kaymakamlık izni ile kongremizi bugün gerçekleştirmek istedik” dedi. Kocaçınar’ın konuşmasının ardından Divan Heyeti oluşturulurken, divan başkanlığına Ali Güler, başkan yardımcılığına Murat Torun, katip üyeliğine ise Demet Taman seçildi. 

 

 

FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

 

Divan heyetinin seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra, 2020 yılı Faaliyet Raporu görüşülürken, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar 2020 faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

 

GELİR VE GİDERLER OKUNDU

 

Raporlar okunduktan sonra Yönetim Kurulu Üyesi Naciye Biber, 2020 yılı gelir ve giderlerini okudu. Biber, “2020 yılına gelirlerin toplamı 36 bin 968,81 TL’dir. Bunun 20 bin TL’si üye aidatlarından gelmiş olup, 16 bin 868 TL’si de bağış ve yardımlarla toplanmıştır. Giderlerimizin toplamı da 28 bin 611 TL olup bunun genel giderlerimiz 10 bin 559 TL, amaç ve hizmetler toplamı 18 bin 51 TL, diğer giderlerimiz de 8 bin 368 TL olup toplamda 36 bin 968,81 TL’dir” dedi.

 

 

TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ

 

2021 yılı tahmini bütçeyi de okuyan Naciye Biber, “2021 yılı tahmini bütçemiz gelirler toplamı 50 bin TL’dir. Bunun üye ödemesi 25 bin, bağış ve yardımları da 25 bin TL olarak düşünmekteyiz. Giderlerimizin toplamını da 50 bin TL olarak düşünmekteyiz. Genel gider toplamı 40 bin, amaç ve hizmetler için 15 bin TL. Bunun içeriği eğitim ve araştırma 4 bin, sosyal hizmet 5 bin, hayır yardımları 2 bin, uluslararası faaliyetler 14 bin. Gelir fazlamızı da 10 bin TL olarak düşünmekteyiz” dedi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Raporların görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut başkan Gülnur Kocaçınar güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, Kocaçınar başkanlığındaki yeni yönetimde Emel Baştürk, Recep Al, Nilgün Yörük, Naciye Biber, Nevzat Yılmaz, Arzu Kuş yer aldı. Denetim kuruluna Caner Aktaş, Gülbin Tunalı, Mert Vural seçilirken, disiplin kuruluna da Selvan Kavalcı, Rüveyda Akbay, Bahriye Pıtırlı, Celal Baştürk ve Hatice Aydoğdu seçildi.

 

Haber / Buse SERİN