Özel birey Burhan'ın hayali gerçek oldu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte 19-21 Mart tarihleri arasında Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı tarafından Demirköy'de düzenlenen Turan Karaman Kupası Atlı Dayanıkl?

GÜNDEM 22.03.2021 11:25:00 0
Özel birey Burhan

Kırklareli Lüleburgaz’da yaşayan özel birey Burhan Özdemir’in çok severek izlediği Arka Sokaklar dizi oyuncusu Eda Yörüklü ile görüşme hayali, abisi Burak Özdemir’in Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden yaptığı başvuru ile gerçekleşti.

 

VALİLİK, OYUNCU İLE İLETİŞİME GEÇTİ

 

Özel birey Burhan Özdemir’in abisi Burak Özdemir, kardeşinin hayalini gerçekleştirmek için sevilen Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Eda Yörüklü’ye ulaşmaya çalıştı. Çabalarının sonuçsuz kalması üzerine CİMER üzerinden başvuru yapan Burak Özdemir, kardeşinin hayalinin gerçekleşmesinin yolunu açtı. CİMER üzerinden Kırklareli Valiliği’ne yönlendirilen başvuru, işleme alındı. Vali Osman Bilgin’in talimatı ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran, oyuncu Eda Yörüklü ile iletişime geçti. Özel birey Burhan’ın isteği kendisine iletilen Yörüklü, Burhan’ın hayallerini yerine getirmekten büyük mutluluk ve onur duyacağını belirtti.

 

ÇİFTLİKTE MİSAFİR EDİLDİLER

 

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği kapsamında özel birey Burhan ve abisi Burak, Vali Osman Bilgin ile eşi İlknur Bilgin tarafından Demirköy Palivor Çiftliği’nde, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte misafir edildi. Özel birey Özdemir, burada çok sevdiği dizi oyuncusu Eda Yörüklü ile video görüşme yöntemi görüştü. Gerçekleşen görüşmede Burhan’ın hayranı olduğu oyuncu Eda Yörüklü, Burhan ile her zaman görüşmeye devam edeceklerini, ayrıca böyle bir anlamlı etkinlikte bulunmaktan da çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, Burhan ve tüm +1 farklı özel bireylerin Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutladı. Vali Osman Bilgin de, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel birey Burhan’ın hayallerinin gerçekleşmesine vesile olmaları sebebiyle duydukları mutluluğu ifade ederek, Burhan ve tüm +1 farklı özel bireylerin Dünya Down Sendromu Farkındalık günü kutladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ