'Kahraman Türk Kadınları'

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Kahraman Türk Kadınları' adlı o

GÜNDEM 19.03.2021 13:00:00 0

Mavi Beyaz tiyatro grubu tarafından hazırlanan oratoryoda kurtuluş mücadelesine damga vurmuş kahraman Türk kadınları anlatıldı. İlgiyle izlenen gösterinin ardından oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı. Etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Şube Başkanı İbrahim Çetintaş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katılırken, yönetmenliğini Selahattin Çiçek’in yaptığı oratoryo gösterisinin sonunda Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyunculara plaket ve çiçek takdim etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Oyunculara teşekkür eden Başkan Çetin,  “Bu arkadaşlarımız ailelerinden, çocuklarından, işlerinden fedakarlık yaparak gerçekten duygularını son derece güzel şekilde sahneye yansıttılar. Hepsine ayrı ayrı alkış istiyorum. Provalarına katıldığımda da bu başarıyı gördüm. Kendilerini bu işe adamışlar, sanki arkada dev bir kadro var gibi görünüyor ama hepsini beş kişi ile yaptılar. Pandemi kurallarına uygun şekilde yaptığımız bu organizasyonlarımızı daha çok vatandaşımızla buluşturmak istiyoruz. Kadın ve Aile Müdürlüğümüzü de bu organizasyondan dolayı tebrik ediyorum. Burada Anadolu Kadınının nasıl özveri ortaya koyduğunu arkadaşlarımız sahnede anlattılar” dedi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ