Belediyeden 'Baba Buluşmaları' etkinliği

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından 3-6 yaş grubu çocukların gelişimini desteklemek amacıyla 9 hafta sürecek olan online "Baba Buluşmaları" etkinliği düzenlenecek.

GÜNDEM 15.03.2021 16:59:00 0
Belediyeden

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, 3-6 yaş grubu çocuk sahibi babaların çocuklarıyla daha çok vakit geçirerek, sağlıklı bir iletişim kurabilmesine, onların ihtiyaçları konusunda bilgilenip, onların gelişimlerini etkin bir şekilde desteklemelerine aracılık etmek amacıyla müdürlüğümüz tarafından AÇEV (Anne ve Çocuk Eğitim Vakfı) işbirliğiyle online “Baba Buluşmaları” etkinliğinin düzenleneceği belirtildi.

 

9 HAFTA SÜRECEK

 

Kayıt olmak isteyen babaların belediyenin 444 80 59 numaralı çağrı merkezinin arayarak 197 numaralı dahili telefondan kayıt olup, etkinlikle ilgili bilgi alabileceği belirtilen açıklamada, kayıt için başvuran babalara 3-6 yaş çocuklarının gelişimini destekleyecek malzemeler ve etkinlik önerilerinin olduğu bir kutu gönderilecek. AÇEV gönüllü eğitmenleri rehberliğinde gerçekleştirilecek haftalık online buluşmalarda gönderilen kutu içindeki malzemeler ve bu malzemeleri nasıl kullandığınızla ilgili sohbet edilecek” denildi. Haftada bir düzenlenecek olan buluşmaların 9 hafta süreceği ifade edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ