Belediye personeline Yangına Müdahale Eğitimi verildi

Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı Kent Müzesi, İzzet Arseven Kent Ormanı, Protokol Evi, Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesi'n

GÜNDEM 15.03.2021 11:35:00 0
Belediye personeline Yangına Müdahale Eğitimi verildi

Edirne Belediyesi İzzet Arseven Kent Ormanı’nda düzenlenen eğitime Edirne Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı Kent Müzesi, İzzet Arseven Kent Ormanı, Protokol Evi, Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesi'nde görev yapan belediye personel katıldı.

 

“BU KONUYU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

 

Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden İtfaiye Çavuşu Onur Gavazoğlu, 'Yangına Müdahale' konusunda eğitim vererek, korunma yöntemleri hakkında detaylı ve uygulamalı bilgiler verdi. Edirne Belediyesi personelinin bu tür eğitimlerle sürekli olarak eğitildiğini ifade eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkılu, “Herhangi bir yangın, kaza ya da afet olayında ilk aşamada profesyonel ekipler olay yerine intikal edene kadar her bireyin kendisinin, ailesinin, arkadaşlarının canını ve malını kurtarabilmek için yapabileceği müdahale sistemleri var. Bu eğitim hem personelimizin işyerinde müdahale konusundaki bilgilendirmesini sağlayacak, hem de kendi hayatlarında, evlerinde böyle bir durumla karşılaşırlarsa ne gibi çözümler ve uygulamalar yapabileceklerini gösterecek.  Biz bu konuyu çok önemsiyoruz ve personelimizi uygulamalı eğitimlerle bilgilendirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ