Himalaya Servisi'nin ilk gemisi MSC EMMA, Asyaport'a yanaştı

MSC'nin Asyaport uğrağını eklediği Hindistan-Avrupa arasındaki Himalaya Servisi'nin ilk gemisi MSC EMMA Asyaport'a yanaşırken, Asyaport Limanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

GÜNDEM 14.03.2021 12:42:00 0
Himalaya Servisi

Karşılama törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Temel Akkuş, Tekirdağ Gümrük Müdürü Erdoğan Erarslan, Tekirdağ Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Mehmet Taştan, liman yetkilileri ve MSC yetkilileri katıldı.

 

 

HİNDİSTAN’A ASYAPORT’TAN SEFERLER BAŞLIYOR

 

Vali Aziz Yıldırım, karşılama töreninde yaptığı konuşmada “Artık Hindistan’a Asyaport’tan seferler başlıyor. MSC’ye ait bir gemimiz var. İlk seferin anısına bu plaketi ilk geminin kaptanına sizlerin huzurunda takdim ediyoruz. Hayırlı, uğurlu, olsun. Kazasız, belasız bir şekilde inşallah en güzel şekilde varsın” diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte günün anısına Gemi Kaptanı Pavel Lykov‘a plaket verdi.

 

Haber / Yener AKBABA