Kapaklı ve Çerkezköy'de koronavirüs denetimi

Tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy ve Kapaklı'da da Dinamik Denetim Modeli kapsamında koronavirüs denetimleri devam ediyor.

GÜNDEM 11.03.2021 17:02:00 0
Kapaklı ve Çerkezköy

Cumartesi günü ülke genelinde başlatılan tematik denetimler kapsamında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme içme yerleri, kahvehane, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali gibi umuma açık yerler, otel ve konaklama tesisleri, şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan toplu ulaşım araçları, okul servisleri, gar, otogar, berberler/kuaförler/güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar, masaj salonlarının ardından son olarak internet kafeler/salonları, düğün ve/veya nikâh salonları, lunapark/tematik parklar, ganyan, iddia ve milli piyango bayileri denetlendi.

 

 

ÇERKEZKÖY VE KIZILPINAR’DA DENETİM YAPILDI

 

Çerkezköy ilçe merkezi ve Kızılpınar Mahallesi’nde Kaymakam Atilla Selami Abban  başkanlığında yapılan denetimlere İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak,  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. İnternet kafeler/salonları, düğün ve/veya nikâh salonları, ganyan, iddia ve milli piyango bayileri gibi yerlerde mesafeli oturma planı, HES kodu sorgulama, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

 

ÇOCUK PARKLARI DA DENETLENDİ

 

Kapaklı’da da tematik denetimler devam ederken, son olarak emniyet ekipleri ve jandarma ekipleri tarafından çocuk parkları, düğün salonları, iddia bayileri, büfeler, internet kafeler denetlendi. Dinamik Denetim Modeli kapsamında tematik denetimlerin devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU