Mustafa Sarıgül'den KTSO'ya ziyaret

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kırklareli İl Teşkilatı ile birlikte Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. TDP Genel Başkanı Sarıgül'ü ağ?

GÜNDEM 10.03.2021 16:36:00 0
Mustafa Sarıgül

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile birlikte TDP Kırklareli İl Teşkilatlarını ağırladı. Geçekleştirilen ziyarette; TDP Genel Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Başkanları, Teşkilat Üyeleri, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bıyıklı ile oda üyeleri yer aldı.

 

“LOKOMOTİF GÖREVİ ÜSTLENİYOR”

 

Ziyarette konuşan Mustafa Sarıgül, ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının ticaret ve sanayiden geçtiğini bildiklerini ifade ederek, “Parti programlarında bu konuya geniş yer ayırdık. Özellikle Trakya Bölgesi’nde yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalar var. Trakya Bölgesi’nin üretimin her alanında ülke ekonomisine büyük katkısı var” dedi. Sivil toplum kuruluşlarının öneminin çok büyük olduğuna da değinen Sarıgül, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade etti. Sarıgül, KTSO Başkanı Ilık, yönetim kurulu ve meclis üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

ÜRETİM VE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül’ü ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden KTSO Başkanı Soner Ilık da, Kırklareli’ndeki üretim ve çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ziyaretin ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet birimlerini ziyaret ederek, çalışanlara hayırlı işler diledi.

 

Haber / Yener AKBABA