El Ele sergisinde 11 kadın stant açtı

Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı ve İstihdam Çalışma Grubu ile Kadın Meclisi Üyeleri, kadın emekçilere destek vermek amacıyla Lüleburgaz 39 Burda AVM'de "El Ele" sergisi düzenledi. 11 kadın?

GÜNDEM 8.03.2021 15:17:00 0
El Ele sergisinde 11 kadın stant açtı

Kadınların el emeği ürünlerini satabilmesi amacıyla Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı ve İstihdam Çalışma Grubu ile Kadın Meclisi Üyeleri tarafından “El Ele” sergisi organize edildi.

 

20 MART’A KADAR AÇIK

 

Yetkililer sergi ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı ve İstihdam Çalışma Grubu ile Kadın Meclisi Üyelerinin birlikte hazırladığı sergide; aksesuar, giyim ve hediyelik eşya gibi yüzlerce el yapımı ürünün satışı da gerçekleşiyor. 11 kadının ücretsiz olarak stant açtığı sergi, 39 Burda AVM’nin zemin katında yer alıyor. 8-20 Mart tarihleri arasında yer alan sergi, 10.00 ve 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. 8 – 20 Mart tarihleri arasında kadınlarımızın emekleriyle hazırlanan sergiyi gezebilir, birbirinden güzel ürünleri satın alıp kadınlarımıza destek olabilirsiniz” denildi.

 

Haber / Ruşa ELMA