Tekirdağ'da 'Love Erdoğan' pankartı

ABD'de fetö mensupları tarafından bir reklam panosuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine ilan verilmesine AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'ndan ve Kapaklı Belediyesi'nden de tepki geldi. Bosna H

GÜNDEM 7.03.2021 14:16:00 0
Tekirdağ

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, daha sonra il binasına “Love Erdogan” yazılı büyük bir pankart astı. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, şöyle dedi: “ABD’deki bu alçaklar tarafından verilen reklama cevap görüyorsunuz Bosna’dan geliyor, İstanbul’dan Tekirdağ’dan geliyor. Bilhassa Bosna’dan böyle bir davranış görmek bizleri çok mutlu etti. Hem ülkemizin ne denli büyük bir ülke olduğunu hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın bir dünya lideri olduğunu bir kez daha hep birlikte görmüş olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız yalnızca bizim ülkemizde değil, dünyanın her yerinde on binlerce insan tarafından seviliyor. Elbette bu sevginin kaynağı, onun liderliğinde bütün dünyada mazlumlara yardım etmiş ve zalimlerin karşısında ezilenlerin yanında yer almış olamızdan geliyor. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizi bu akımla birlikte bir kez daha ifade etme fırsatı bulduk. Bütün kirli oyunlara karşılık hamdolsun biz daha da güçleniyor ve dünyada daha da seviliyoruz.”

 

 

KAPAKLI BELEDİYESİ DE "LOVE ERDOĞAN" DEDİ

 

Bu arada Kapaklı Belediyesi de dijital ekranlarına "Love Erdoğan" yazdı. Belediye binasının dışındaki ve içindeki dijital ekranlarda dikkat çeken yazıyla ilgili bir paylaşımda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Sen yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. #WeLoveErdogan" ifadelerini kullandı.  

 

Haber / Şaban KARDEŞ