Belediyeden çalışan annelere kolaylık sağlayacak proje

Kapaklı Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi'ne kazandırılacak Kapaklı Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinde çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İnşallah ?

GÜNDEM 7.03.2021 12:44:00 0
Belediyeden çalışan annelere kolaylık sağlayacak proje

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde toplam 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak Kapaklı Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinde hafriyat çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin hafriyat çalışmaları başlayan Kapaklı Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi alanında incelemelerde bulundu.

 

2 BİN 500 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP OLACAK

 

“Kapaklı’ya bir ilki daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Çetin, “Değişen ve Gelişen bir Kapaklı” için çalışmalarımızı dört koldan sürdürüyoruz. Projesi belediyemiz tarafından hazırlanan, girişimlerimiz neticesinde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) yürütülecek olan Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinde hafriyat çalışmalarımız başladı. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinin içerisinde uyku odaları, sınıflar, oyun alanları, resim ve müzik atölyeleri yer alacak. İnşallah çok yakın bir zamanda kentimize kazandıracağımız bakımevimizde çalışan annelerimizin çocukları güven içerisinde eğitim alabilecekler. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize birçok yeniliği kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ