Vali Yıldırım'dan fabrika ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Öztiryakiler Mutfak Ekipmanları Fabrikası'nı ve Metropol Tül Tekstil Fabrikası'nı ziyaret etti.

GÜNDEM 5.03.2021 17:16:00 0
Vali Yıldırım

İlk olarak Ergene 1 OSB içerisinde 140.000 metrekare kapalı alanda, 1300 çalışanı ile 5000 farklı ürün çeşidinde mutfak ekipmanları üreten ve 132 ülkeye ihracat yapan Öztiryakiler Madeni Esya Sanayi Tic. A.Ş.yi ziyaret eden Vali Yıldırım, fabrika sahibi Yusuf Öztiryaki tarafından karşılandı. Fabrikayı gezerek fabrika hakkında Öztiryaki’den bilgi alan Yıldırım, sonrasında da Çorlu'da 21.000 metrekare alanda 700 çalışanıyla yılda 17 milyon metre üretim kapasitesine sahip ev tekstili ve tül perde imalatçısı Metropol Tül Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti.

 

 

FABRİKAYI GEZDİ

 

Fabrika sahibi Mustafa Ceylan tarafından karşılanan Vali Yıldırım, fabrikayı gezerek fabrika hakkında fabrika sahibi Ceylan’dan bilgi aldı. Vali Yıldırım’a ziyaretlerinde Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdim Noyan eşlik etti.

 

Haber / Yener AKBABA