Başkan Akay, kursiyerlerle bir araya geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye tarafından 10 farklı branşta düzenlenen Sanat Kursları'nı ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

GÜNDEM 2.03.2021 16:25:00 0
Başkan Akay, kursiyerlerle bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen kültür ve sanat kursları, pandemi dolayısıyla verilen bir yıllık aranın ardından geçtiğimiz hafta Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yeniden verilmeye başlandı.

 

“KÜLTÜR VE SANATLA İÇ İÇEYİZ”

 

Sanat Kursları kapsamında katılımcılara İşitsel Sanatlarda Piyano, Bağlama, İstanbul Kemençesi, Ukulele, Gitar ve Yan Flüt; Görsel Sanatlarda da Pop-Art, Kara Kalem, Yağlı Boya ve Yaratıcı Resim branşlarında alanında uzman eğitmenler tarafından dersler veriliyor. Sanat kurslarının ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye olarak kültür ve sanat ile iç içe olduklarını, farklı branşlarda Kültür ve Sanat Kursları düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

 

UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR

 

Ücretsiz olarak düzenlenen sanat kurslarına katılan kursiyerlere branşında uzman eğitmenler tarafından eğitim verildiğini kaydeden Akay, “Kurslarımız sayesinde çocuklarımız, gençlerimiz ve kursiyerlerimiz sanat ile iç içe vakit geçiriyorlar” diyerek tüm kursiyerlere başarılar diledi.

 

Haber / Buse SERİN