Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen kültür ve sanat kursları, pandemi dolayısıyla verilen bir yıllık aranın ardından geçtiÄŸimiz hafta Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yeniden verilmeye baÅŸlandı.
“KÜLTÜR VE SANATLA Ä°Ç Ä°ÇEYİZ”
Sanat Kursları kapsamında katılımcılara İşitsel Sanatlarda Piyano, BaÄŸlama, İstanbul Kemençesi, Ukulele, Gitar ve Yan Flüt; Görsel Sanatlarda da Pop-Art, Kara Kalem, YaÄŸlı Boya ve Yaratıcı Resim branÅŸlarında alanında uzman eÄŸitmenler tarafından dersler veriliyor. Sanat kurslarının ziyaret eden Çerkezköy Belediye BaÅŸkanı Vahap Akay, belediye olarak kültür ve sanat ile iç içe olduklarını, farklı branÅŸlarda Kültür ve Sanat Kursları düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.
UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR
Ücretsiz olarak düzenlenen sanat kurslarına katılan kursiyerlere branşında uzman eÄŸitmenler tarafından eÄŸitim verildiÄŸini kaydeden Akay, “Kurslarımız sayesinde çocuklarımız, gençlerimiz ve kursiyerlerimiz sanat ile iç içe vakit geçiriyorlar” diyerek tüm kursiyerlere baÅŸarılar diledi.
Haber / Buse SERİN