Hayrabolu'ya 12 derslikli okul binası kazandırılıyor

Hayrabolu'da üretim yapan Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. tarafından Hayrabolu'ya 12 derslikli okul binası yapılacak.

GÜNDEM 26.02.2021 17:41:00 0
Hayrabolu

Hayrabolu’da üretim yapan Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. tarafından Hayrabolu’da 12 derslikli okul binası yapılması/yaptırılmasına dair protokol; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kemal Kurt’un katılımıyla Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı.

 

“HAYIRSEVERLERİN KATKILARI HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK”

 

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, “Tekirdağ’da yaşayan çocuklarımızın eğitimine bir katkıda bulunuyorsunuz; sağ olun, teşekkür ediyoruz. Devletimiz, her şeyi yapmaya gayret ediyor ama böyle hamiyetperver, hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ve gayretleriyle devletimizin aldığı mesafe artıyor, daha hızlı, daha yaygın hale geliyor. Sizler gibi, hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bunlar bizim inancımıza göre sadaka-i cariye hükmündedir. Yaptığınız hayır sizden sonrada hayır olmaya devam ediyor kainat olduğu müddetçe. Mezun olan çocuklarımızın hepsinin hayrı, inşallah sizin sevap hanenize yazılacak. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Allah hayırseverlerimizin sayılarını artırsın” ifadelerini kullandı. Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından protokol imzalandı.

 

Haber /Menşure KARDEŞ