Çanakkale heyetinden Tekirdağ'a ziyaretler

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tahsin Saruhan ile birlikte Tekirdağ'da ziyaretlerde bulundu. Vali Aktaş, Tekirdağ ziyaretleri kap

GÜNDEM 24.02.2021 12:00:00 0
Çanakkale heyetinden Tekirdağ

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Tekirdağ’da birtakım ziyaretlerde bulundu.

 

VALİ YILDIRIM’I İLE GÖRÜŞTÜ

 

Tekirdağ ziyaretleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret eden Çanakkale Valisi Aktaş, Vali Yıldırım tarafından Valilik önünde karşılandı. Ardından makama geçerek Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Aktaş, Vali Yıldırım ile bir süre görüştü.

 

 

İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİLER

 

Daha sonra Vali Yıldırım ve Vali Aktaş, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.  Vali Yıldırım ve Vali Aktaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Osman Kılıç tarafından komutanlık önünde karşılandı. Sonrasında Vali Aktaş makama geçerek Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından İl Jandarma Komutanı Kılıç ile bir süre görüştüler.

 

 

ERDUĞAN İLE GÖRÜŞTÜLER

 

Ardından  Vali Yıldırım ve Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.  Vali Yıldırım ve Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan tarafından İl Emniyet Müdürlüğü önünde karşılandı. Sonrasında Vali Aktaş makama geçerek İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından İl Emniyet Müdürü Erduğan ile bir süre görüştüler.

 

Haber / Erdal AYDIN