Okçulardan Başkan Ata'ya ziyaret

Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı ve Marmaraereğlisi Belediye Spor Okçuluk Eğitmeni Betül Tüfekçioğlu ile bölge okullarından oluşan geleneksel Türk Okçuluğu Kulüp s

GÜNDEM 21.02.2021 14:33:00 0
Okçulardan Başkan Ata

Ata sporu okçuluk sporuyla ilgili Marmara Bölgesi’nde yapılan çalışmalar, organizasyonlar ve yarışmalarla ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette İlçe Milli eğitim Müdürü Eşref Hızlı; spora, gençlere ve milli eğitim kurumlarına verdikleri desteklerden dolayı Başkan Ata’ya teşekkür etti.

 

“GENÇLERİMİZE DESTEĞİMİZ SONSUZ OLACAK”

 

Ziyaarette konuşan Belediye Başkan Ata “Her daim, geleceğimizin teminatı gençlerimize desteğimiz sonsuz olacak. Öğretmen ve idarecilerimizden de yanlarında olacaklarının sözünü aldık. Sporcularımızdan tek beklentimiz başarılarıyla desteklerimizi taçlandırmaları” ifadelerini kullandı.

 

GELENEKSEL TÜRK OSMANLI YAYI VE OK HEDİYE ETTİLER

 

Ziyaret sonunda Marmaraereğlisi Spor Kulübü adına sporcular, Başkan Ata’ya Geleneksel Türk Osmanlı Yayı ve ok hediye ettiler. Başkan Ata; Eşref Hızlı, kulüp eğitmeni Betül Tüfekçioğlu ve sporculara başarılar dileyerek, “Ata sporumuz okçuluğun yaygınlaşması, gençlere tanıtılması için kurumlar arası her türlü iş birliği ve destekte bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ