Tarıma Dayalı İhtisas OSB Bölgeleri anlatıldı

Malkara'nın Kozyörük Mahallesi'ne yapılması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri hakkında Malkara Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldÄ?

GÜNDEM 21.02.2021 13:34:00 0
Tarıma Dayalı İhtisas OSB Bölgeleri anlatıldı

Toplantıda; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, MHP Malkara İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Malkara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Pasin Akbulut, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile Temsilcileri, Kozyörük Mahalle Muhtarı Ahmet Ket, Kozyörük Mera Komisyonu Başkanı Ömer Şaylan ve Kozyörük Mahalle sakinleri yer aldı.

 

SORU CEVAP KISMI İLE SON BULDU

 

Toplantıda Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, ‘Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi nedir? Kurulacak tesisin su tüketimi ne olacak? Tesis hayvan sayısını ne kadar arttırır? Tesisin çevreye olan etkisi nedir? OSB'den arazi alanlar bu arazilerin başka kişilere satışını yapabilir mi? Çevre mahallelere faydaları ve arazinin mahalle sakinlerine Satış fiyatları’ konularında sunum yaptı.  Toplantı, soru cevap kısmının ardından son buldu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ