Uluslararası flüt yarışmasında birinci oldu

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları öğrencisi Duru Körpecik, Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen "Uluslararası Online Flutissimo 2021 Flüt Yarışması"nda birinci ol

GÜNDEM 19.02.2021 14:16:00 0
Uluslararası flüt yarışmasında birinci oldu

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Çisem Önver Zafer’in flüt sınıfı öğrencisi Duru Körpecik, flüt alanında dünyaca tanınmış sanatçıların jüri üyesi olarak yer aldığı uluslararası yarışmada birincilik ödülünün sahibi oldu. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Doç. Çisem Önver Zafer ve öğrencisi Duru Körpecik’i makamında ağırlayarak tebrik etti.

 

“YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

 

Ziyarette konuşan Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Çisem Önver, dünyanın çeşitli ülkelerinden ve farklı yaş gruplarından çok sayıda genç sanatçının katıldığı uluslararası yarışmanın jüri üyeliklerini flüt alanında dünyaca tanınmış sanatçıların yaptığını belirterek yeni öğrenciler yetiştirerek yeni başarılara imza atmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da uluslararası bir yarışmada hem üniversitenin hem de Edirne’nin adını başarı ve gururla temsil eden Duru Körpecik’i tebrik ederek kendisine teşekkür belgesi takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ