Bulgaristan seçimleri için Kapaklı'da da sandık kurulacak

4 Nisan'da Bulgaristan'da yapılacak olan genel seçimlerde Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da yaşayan soydaşlarımızın da oy kullanabilmeleri için Kapaklı Sanayiciler İlkokulu'nda sandık kur

GÜNDEM 18.02.2021 16:20:00 0
Bulgaristan seçimleri için Kapaklı

Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, Kruşari (Armutlu) Belediye Başkanı İlhan Müstedjeb, Glaviniza (Asvatköy) Belediye Başkanı Nejdet Djevdet, HÖH Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ile birlikte  Bulgaristan’da 4 Nisan Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

 

“TÜRKİYE’DE YAŞAYAN SOYDAŞLARIMIZ DA OY KULLANABİLECEK”

 

Beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, “Bulgaristan Genel Seçimlerinde Türkiye’de yaşayan soydaşlarımız da oy kullanabilecek. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da yaşayan soydaşlarımız 4 Nisan Pazar günü Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda Bulgaristan Genel Seçimleri için oylarını kullanabilirler. Tüm soydaşlarımızı oylarını kullanmaya ve partimize destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Akay’a da Çerkezköy’de yaşayan soydaşlara verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Galib, “İnanıyorum ki Çerkezköy’de yaşayan soydaşlarımıza destekleri artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

 

“SOYDAŞLARIMIZI OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

 

Zİyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay da, “Bu ziyaret vesilesi ile bölgemizde yaşayan tüm soydaşlarımızı 4 Nisan Pazar günü Bulgaristan Genel Seçimleri için Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda kurulacak sandıklarda oy kullanmaya ve soydaşlarımızın sesi olan Hak ve Özgürlükler Hareketi’ne destek olmaya davet ediyorum. İnşallah seçimlerden Hak ve Özgürlükler Hareketi başarı ile çıkacaktır” dedi.

 

 

ÇETİN VE ALBAYRAK’I  DA ZİYARET ETTİLER

 

Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib ve beraberindeki heyet, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i de ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin, heyete teşekkür etti. Trakya ziyaretleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da ziyaret eden heyet, 73 yaşına giren Başkan Albayrak’ın doğum gününü de kutlamayı da ihmal etmedi. Albayrak, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN