KİM'e gelen taleplerin 562'si tamamlandı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı genelinde etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek amacıyla yoğun mesaini sürdüren Kapaklı Belediyesi ek

GÜNDEM 18.02.2021 13:18:00 0
KİM

“Çözüm İçin KİM Var” sloganıyla hayata geçirilen Kapaklı İletişim Merkezi, kar yağışının etkili olmasıyla birlikte vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri organize etti. Kapaklı Merkezi ekipleri, 444 80 59 Çağrı Merkezi ve diğer kanallardan gelen talep ve şikayetleri planlayarak, saha ekiplerine bildirdi.

 

KALAN 70 TALEBİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Belediye ekipleri yaptıkları açıklamada, “Saha ekiplerine ulaşan eden 632 talebin, 562’si olumlu olarak çözüldü. Kalan 70 talebin çalışmaları ise ekipler tarafından devam ediyor. Karla mücadele ekipleri ayrıca araçları ile mahsur kalan 34 vatandaş için de seferber olarak kurtarma çalışması yaptı” ifadelerini kullandı.

 

“HUMMALI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORLAR”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Meteorolojinin uyarısı ile birlikte kar yağışı için tüm tedbirlerimizi aldık. Yağışın başlaması ile birlikte Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz adeta seferber oldu. Çok sayıda personel ve iş makinesi ile 7/24 esasına göre sahada çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz. Bu süreçte ulaşılabilir bir belediye olmak amacıyla vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Kapaklı İletişim Merkezimiz de yoğun bir mesai harcadı. 444 80 59 Çağrı Merkezimiz ve sosyal medya gibi diğer kanallardan gelen talep ve şikayetleri planlayan Kapaklı İletişim Merkezi ekiplerimiz,  talepleri anında saha ekiplerine bildirdi. Saha ekiplerimiz gelen 632 talebin 562’sini çözüme kavuşturdu. Kalan 70 talep ile ilgili de hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Özverili bir şekilde gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Ruşa ELMA