Vali Yıldırım denetimlerde bulundu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Şehirler Arası Otobüs Terminali'ni ve 14 Şubat Sevgiler Günü nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde açık olan çiçekçileri ziyaret ede

GÜNDEM 15.02.2021 16:54:00 0
Vali Yıldırım denetimlerde bulundu

Vali Aziz Yıldırım’a; Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay eşlik etti.

 

OTOBÜS TERMİNALİNİ DENETLEDİ

 

Denetimleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne giden Vali Yıldırım, personel ve yolcularla bir süre sohbet ederek koronavirüs tedbirlerini hatırlattı. Pandemi sürecinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın salgının yayılım hızını yavaşlattığını hatırlatan Vali Yıldırım, kurallara harfiyen uyulması gerektiğinin altını çizdi.

 

 

UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

 

Denetimleri kapsamında açık olan iş yerlerini de ziyaret eden Vali Yıldırım, esnafla bir süre sohbet ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Yıldırım, son olarak Malkara Yolu Uygulama Noktası’nı ve TOKİ Uygulama Noktası’nı ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Uygulama noktalarında görev yapan polis ve jandarmalarla bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, görevlerinde başarılar diledi.

 

Haber / Ruşa ELMA