Lüleburgaz TSO'dan tablet desteği

Kırklareli Lüleburgaz'da uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından temin edilen 100 adet tablet, Lüleburgaz İlçe Milli Eğiti

GÜNDEM 14.02.2021 14:41:00 0
Lüleburgaz TSO

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçede uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 100 adet klavyeli tablet alındı. Tabletler, Lüleburgaz TSO Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol ile ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim edildi. Düzenlenen programa; Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem,  Lüleburgaz TSO Meclis Başkanı Aytaç Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Siyami Aslan katıldı.

 

“EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM”

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, “Son 1 yıldır pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimden daha çok online eğitim ön plana çıkınca öğrenci kardeşlerimizin ihtiyaçları, defter, kalem, kitaptan ziyade tablet bilgisayar internet bağlantısı gibi materyaller olmaya başladı. Biz de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere 100 adet tabletin teminini sağlayarak ilçe milli eğitim müdürlüğümüze teslim ettik. Dağıtılacak tabletlerimiz öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderebilecek teknik altyapıya sahip olup Umarım bu verdiğimiz destekler ile öğrencilerimizin bir miktarda olsa açığını kapatmış oluruz. Geleceğimiz olan öğrencilerimize bu vesile ile eğitim hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’de öğrenciler için 100 adet klavyeli tablet hediye eden Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür etti.

 

Haber / Ruşa ELMA