Vali Yıldırım, Hayrabolu'da ziyaretlerde bulundu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu ziyaretleri kapsamında Şırnak Silopi'de terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu şehit olan P. Çvş. Adnan Yaman'ın ailesini, eng

GÜNDEM 11.02.2021 17:04:00 0
Vali Yıldırım, Hayrabolu

Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu’da ziyaretlerde bulundu.

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, ilk olarak askerlik görevini Şırnak Görümlü 1. Piyade Komando Tugay Komutanlığı emrinde yapmakta iken 25 Nisan 1992 tarihinde Şırnak Silopi'de Cevizdüzü Köyü Milakelgi Tepe Mevkiinde sabit gözetleme görevi yürütürken bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu şehit olan P. Çvş. Adnan Yaman’ın ailesini ziyaret etti. Kuran-ı Kerim okunarak dua edilen ziyarette Vali Yıldırım, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

 

 

TABLET VE OYUNCAK HEDİYE ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu ziyaretleri sırasında kızı ve torunları ile birlikte yaşayan engelli vatandaş Melahat Gür’ü de ziyaret etti. Engelli vatandaş ile yakından ilgilenen Vali Yıldırım, “Devletimiz engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında” ifadelerini kullandı. Vali Yıldırım, engelli vatandaş Melahat Gür’ün torunlarıyla da yakından ilgilenerek oyuncak ve tablet bilgisayar hediye etti. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Mustafa Çetinkaya eşlik etti.

 

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Hayrabolu ziyaretleri kapsamında Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret eden Vali Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kağıtçı tarafından karşılandı. Vali Yıldırım, sonrasında müdürlük makamına geçerek Yönetim Kurulu Başkanı Kağıtçı’dan Hayrabolu OSB’nin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

 

Haber / Erdal AYDIN