18 firma ile indirim protokolü imzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, 18 firma ile indirim protokolü imzalandı. Protokoller kapsamında indirimlerde oda üyeleri ve birinci derece yakınları  yararlanabilecek.

GÜNDEM 10.02.2021 16:55:00 0
18 firma ile indirim protokolü imzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerin talepleri doğrultusunda 18 firma ile indirim protokolü imzaladı. Protokoller Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve firmaların yetkilileri tarafından imzalandı.

 

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

 

Farklı sektör temsilcileri ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, “İndirim protokollerimize yıl içinde yenilerinin eklenmesi ve üyelerimizin daha fazla firmanın indirim olanaklarından yararlanabilmeleri için işbirliği çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplamda 18 firma ile yaptıkları anlaşmalardan yararlanabilmek için üyelerin odadan alacakları üye kimlik kartlarını yanlarında bulundurmalarının yeterli olacağını belirten Kozuva, “Aynı zamanda üyelerimiz ve birinci derece yakınları, kendilerine özel gerçekleşecek olan indirim oranları için web sitemiz üzerinden de detaylı bilgi alabilecekler” dedi. Yapılan anlaşmaların üyelerine fayda sağlayacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirten Kozuva, protokol imzalanan firmalara teşekkür etti.

 

ÜYE KARTLARIYLA İŞLEM YAPABİLECEKLER

 

Protokollerden yararlanabilmek için odaya bağlı üyelerin, üye kartlarıyla birlikte işlem sağlayabilecekleri ifade etti. Üyeler, anlaşma sağlanan firmaların indirim oranlarından yararlanabilmek için gerekli olan kimlik kartlarını Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan teslim alabilecekler.

 

Haber / Menşure KARDEŞ