Başkan Helvacıoğlu'ndan MHP'ye ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 52. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Y

GÜNDEM 10.02.2021 12:14:00 0
Başkan Helvacıoğlu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, 52. kuruluş yıl dönümünü onur ve gururla karşıladıklarını belirterek, “52. yılımız nedeniyle ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Allah razı olsun. Nice 52 yıllara diyoruz. Köklü bir siyasi partiyiz” dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKI İLELEBET DEVAM EDECEK”

 

İnan, “Partimizi bugüne kadar yaşatan, buralara getiren öncelikle Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi Cumhur İttifakı ilelebet devam edecek, hiçbir zeval ve zayiat gelmeyecektir” şeklinde konuştu.

 

“ALPARSLAN TÜRKEŞ BÜYÜK BİR LİDERDİ”

 

Cumhur İttifakı olarak dimdik ayakta olduklarını ifade eden AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç da, 52. kuruluş yıl dönümünüz kutlu olsun. Cumhur İttifakı olarak Türkiye’de ve liderlerimiz nezdinde dünyada güzel bir enerji var. Bunu gıptayla herkes izliyor. Türkiye’mizin daha ilerilere gitmesi için liderlerimiz ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Cumhur İttifakı olarak birlikte dimdik ayaktayız. Alparslan Türkeş büyük bir liderdi, Allah rahmet eylesin diyoruz. 52 yıl uzun bir süre daha nice 52 yıllara. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

“LİDERLERİMİZ DİK DURUŞ SERGİLİYORLAR”

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, MHP’nin 52. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Keşan Belediye Başkanı olarak, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin 52. yıl dönümünü kutluyorum. Cumhur İttifakı ailesi olarak bizim elimizi bırakmadığı, biz elini bırakmadığımız Türkiye ve dünyaya örnek olan güç birliği içerisindeyiz. Liderlerimiz dik duruş sergiliyorlar. Vatan, millet, bayrak, milliyetçi ruh ve birlik ruhunu dayanışma içerisinde götürmenin örneğini yaşıyoruz. Cumhur İttifakı mensubu olmaktan gurur duyuyorum. MHP’nin kurucusu rahmetli Alparslan Türkeş’i de rahmetle anıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz her geçen gün sağlamlaşıyor. Bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisi’nin 52. yılını kutluyor, nice başarılı yıllar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA