2021'de 28 spor tesisi hizmete açılacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gençlere spor olanakları sağlamak amacıyla yürüttükleri çalışmaları 2021 yılını Spor Yılı ilan ederek taçlandırdıklarını belirter

GÜNDEM 3.02.2021 14:13:00 0
2021

100. Yıl Mahallesi’nde bulunan ve baştan sona yenilenerek eski belediye başkanlarından Ahmet Aygün’ün adı verilen Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Spor Tesisleri’nin geçtiğimiz yıl hizmete açıldığını hatırlatan belediye yetkilileri, “Devam eden yatırımlar arasında ise Çiftlikönü, Namık Kemal, Karadeniz, Bahçelievler, Ortacami, Çınarlı, 100. Yıl, Hürriyet, Zafer ve Yavuz Mahallesi halı saha ve çok amaçlı spor sahaları bulunuyor. Ayrıca 2020 yılında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla hayata geçirilen okul sahaları 2021 yılında da yapılmaya devam edecek” dedi.

 

“2021 YILI GENÇLERİN YILI OLACAK”

 

Yetkililer, “Bütün bu yatırımların yanı sıra, 2021 yılı içinde gençlerin hizmetine sunulması planlanan Atatürk Mahallesi Ata Tepe Kültür ve Spor Merkezi, Hürriyet Mahallesi Spor Parkı, 100. Yıl Mahallesi Kapalı Okçuluk Salonu, Karadeniz Mahallesi Trap ve Atıcılık Alanı ve Aydoğdu Mahallesi Gençlik Merkezi projeleri ile 2021 yılı Süleymanpaşa’da gençlerin yılı olacak. Özellikle merkez mahallelerde yoğunlaşan sportif yatırımlar hızla yükselirken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de günbegün her projeyi yerinde inceleyerek yürütülen çalışmaları takip ediyor” dedi.

 

“YÜKSELEN GENÇLİĞE HAYIRLI OLSUN”

 

Namık Kemal Mahallesi’nde yapımı devam eden tesisleri inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de, “Süleymanpaşalı genç kardeşlerimizin hizmetine sunmak üzere gün saydığımız futbol, basketbol, voleybol ve çok amaçlı spor sahalarımızın son durumunu değerlendirerek, projemiz kapsamında devam eden çalışmaları denetledik. Şimdiden şehrimize ve Süleymanpaşa’mızın yükselen gençliğine hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“TARİHE NOT DÜŞMÜŞ OLACAĞIZ”

 

Gençleri çok önemsediklerini belirten Başkan Yüksel, şu ifadeleri kullandı: “Süleymanpaşa’da yaşayan genç kardeşlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, enerjilerini sportif faaliyetlere yönlendirmeleri ve sağlıklı bireyler olarak yetişkinliğe adım atmaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu şehirde spor yapmak isteyen gençlerimiz için yeterli imkân bulunmuyordu. Bu büyük eksikliği gidermek için şehrimizin dört bir yanında yükselen spor sahası ve çok amaçlı spor tesislerimizi hizmete kazandırarak gençlerimize bu imkânı sağlayacağız. Gençlerimize yaptığımız yatırımı Süleymanpaşa’nın, Tekirdağ’ın ve ülkemizin geleceğine yapılmış bir yatırım olarak görüyoruz. Birbiri ardına gençlerimizin hizmetine kazandıracağımız spor tesislerimizle 2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı olarak tarihe not düşmüş olacağız”

 

Haber / Yener AKBABA