Pasajlar ve iş merkezleri dezenfekte ediliyor

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı pasaj, sanayi sitesi ve iş merkezlerinde dezenfeksiyon çalÄ?

GÜNDEM 3.02.2021 14:08:00 0
Pasajlar ve iş merkezleri dezenfekte ediliyor

İlçe merkezindeki pasajlarda, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan dezenfeksiyon çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ile birlikte denetleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir yandan çalışmaları planlarken, diğer yandan esnafla sohbet ederek talep ve beklentileri dinledi. Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi’nin koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürürken, sokağa çıkma kısıtlamaları ve bazı sektörlerde uygulanan geçici kapatma kararları nedeniyle zor günler geçiren esnafa da salgın mücadelesinde destek verdiğini belirtti.

 

“İSTİKRAR YAKALADIK”

 

Atlas Pasajı’nda yürütülen çalışmaların ardından  açıklamalarda bulunan Yüksel, “Koronavirüs salgınına karşı sürdürdüğümüz kamusal alanların dezenfekte çalışmaları kapsamında, pasajlarımızda devam eden ilaçlama çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Saygı ile birlikte denetledik. Zor günlerden geçen esnafımıza destek olmak ve hem onların hem de alışveriş için pasajlarımıza gelen hemşehrilerimizin sağlığını korumaya yönelik çalışmalarımızı düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizden de ricamız, kişisel tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalmaktan vazgeçmemeleridir. Süleymanpaşa olarak salgınla mücadelemizde bir istikrar yakaladık ve salgının seyrini geriletmeyi başardık. Bundan sonraki süreçte bu illeti tamamen defedene kadar el birliği ile mücadeleyi sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA