Keşan TSO'dan Ankara çıkartması

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve beraberindeki  Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Cemil Çakıcı, Mustafa İşçimen, Selçuk Ataklı, Komite Üyesi Göksel Ak

GÜNDEM 2.02.2021 14:24:00 0
Keşan TSO

Ankara ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, “Programımızda 9 kurumu ve makamı ziyaret ederek bölgemizin ihtiyaçları başta olmak üzere gelişim gösterecek ve Keşan – İpsala – Enez bölgelerimizde katma değer yaratacak projeleri görüşmek üzere Ankara’da ziyaretlerimizi gerçekleştirdik” dedi.

 

“BÖLGENİN GÜNDEMİNİ ANKARA’YA TAŞIDIK”

 

Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere bölgenin gündemini Ankara’ya taşıdıklarını kaydeden Şapçı, “Bölgemizin verimli ovalarını ve lojistik avantajlarını taçlandıracak, bölgemizdeki tüm sektörlere katkı sağlayacak, bölgesel ticaretimizi ulusal ve uluslararası düzeye taşıyacak Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Keşan TSO olarak üretim, yatırım, istihdam ve ihracat konularında bölgemize önemli ölçüde ekonomik büyüme ve gelişme kazandırma konusunda kararlıyız” ifadelerini kullandı.

 

“ANKARA’DAN DESTEK HABERLERİ İLE DÖNDÜK”

 

“Bölgemiz için TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’tan bakanlıklara, KOSGEB’ten daha birçok kuruma giderek bölgemize destek istedik. Keşan TSO olarak Ankara’dan destek haberleri ile döndük” diyen Şapçı, “Hamzadere Bölgesi’nin birçok yatırıma ev sahipliği yapacağına inancımız tamdır. Bölgemizi en güzel proje ve çalışmalar ile taçlandıracağımızı belirtmek isterim. Ziyaretlerimizin bölgemize katkı sağlamasını temenni ediyor, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak her platformda bölgemizi en ileriye taşıyacak adımlar atmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDULAR

 

Keşan TSO heyeti; Tarımsal Destekler Daire Başkanı Ali Elçin’i, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Işık ve Daire Başkanı Caner Meydan’ı, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretli Ürünler Daire Başkanı Hakan Kızıltepe’yi, KEFEK Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal’ı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Mali Yardımları Daire Başkanı Dr. İsmail Raci Bayer’i, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’u ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Genel Sekreteri Fatih Soysal’ı ziyaret etti.

 

Haber / Yener AKBABA