Albayrak'tan yağıştan etkilenen bölgelere ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Bölgesi'nde önceki gün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Albayrak,

GÜNDEM 2.02.2021 14:19:00 0
Albayrak

Yoğun yağış ile birlikte dere taşkınlarının yaşandığı Hayrabolu’ya bağlı Kadriye, Karapürçek ve Kabahöyük mahalleleri ile Malkara’ya bağlı Karacagür Mahallesi ve köprünün yıkıldığı Davuteli Mahallesi’ni ziyaret eden Albayrak, yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

 

KÖPRÜ YIKILDI

 

Etkili olan sağanak yağışta, Malkara’ya bağlı Davuteli ve Karagür mahallelerinden geçen dere de taştı. Mahalleleri birbirine bağlayan köprü ise sel sularının etkisiyle yıkıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde çalışma başlattı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Davuteli ve Karagür mahallelerine giderek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, incelemelerin hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ekiplerimiz gece boyunca vatandaşlarımızın yanında olarak olaylara ivedilikle müdahale etmiştir. Tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim”

 

Haber / Buse SERİN