Kırklareli Kent Konseyi, kitaplık oluşturdu​​​​​​​

Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Ali Çakır, Kent Konseyi Kitaplığı'nın tamamlandığını belirterek, "Oluşturduğumuz kitaplık ile amacımız başta gençler olmak üzere tüm halkımıza s

GÜNDEM 1.02.2021 11:12:00 0
Kırklareli Kent Konseyi, kitaplık oluşturdu​​​​​​​

İlk olarak Kadıköy Belediyesi gönüllü evleriyle başlayan kitap bağışlarının yeni gönüllülerin eklenmesiyle büyüdüğünü belirten Çakır, “Gönüllü evlerine teşekkür ediyoruz. Sizlerin bağışladığı kitaplar geldikçe kitaplık dolabı ihtiyacımız ortaya çıktı. Kitaplık dolabı talebimize olumlu cevap veren ve kitaplık dolabı ihtiyacımızı karşılayan Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen’e ve Kırklareli İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal’a yardımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ÜRETKENLİKLERİNİ ORTAYA ÇIKARABİLİRLER”

 

“Kırklareli Kent Konseyi sizlerle birlikte daha güzel” diyen Kent Konseyi Başkanı Çakır, “Oluşturduğumuz kitaplık ile amacımız başta gençler olmak üzere tüm halkımıza sosyal bir alan yaratmaktır. Gençlerimiz ücretsiz internetten yararlanabilir ve imece usulü oluşturduğumuz çay ocağından ücretsiz faydalanabilirler, kitap okuyabilirler. Mevcut çalışma gruplarına katılabilecekleri gibi kendi ilgi alanlarına göre yeni çalışma grupları kurabilirler. Bu sayede de üretkenliklerini ortaya çıkarabilirler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ