Kapaklı Meclisi Çarşamba günü toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı 3 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi?

GÜNDEM 31.01.2021 17:01:00 0
Kapaklı Meclisi Çarşamba günü toplanacak

Açılış ve yoklamanın ardından toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak. Fatih Mahallesi 351 ada 24 parselde bulunan 23,78 metrekarelik belediye hissesinin satışının görüşülmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Onarım Hizmetlerinde Acil Müdahale Aracı olarak kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi’nden 1 adet çift kabin açık kasa kamyonet alımı konulu yazı görüşülecek.

 

ARAÇ TAHSİSİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan 1 adet teknikerin aylık çalışma ücretlerinin belirlenmesi konulu yazının karara bağlanmasının ardından 3 adet dolu kadroda derece değişikliği yapılması konulu yazı görüşülecek. 1 adet boş kadroda unvan ve derece değişikliği yapılması konulu yazının görüşülmesinin ardından Kapaklı Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet sedan aracın geçici olarak Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak. Toplantının son gündem maddesinde de Ocak ayı meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen pandemi süreci dolayısıyla iş yeri kapanan ve paket servisi yapmayan işletmelere ile ilgili komisyon raporu görüşülecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU