Atatürk Kültür Merkezi'nde hizmet verecek​​​​​​​

Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu, 1 Şubat'tan itibaren Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde hizmet vermeye başlayacak. Yeni nikah salonunun yanında bekleme alanı ile gelin ve damadın yakınları ile

GÜNDEM 29.01.2021 15:32:00 0
Atatürk Kültür Merkezi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, nikah salonunun yıllardır Çerkezköy Belediye Hizmet Binası’nda hizmet verdiğini belirterek, “Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye devam edecek. Belediye Hizmet Binamızda bulunan nikah salonumuzu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi içerisindeki yeni yerine taşıyoruz. Nikah salonumuz 1 Şubat Pazartesi gününden itibaren daha modern ve ferah yerinde, yeni yuva kuracak olan çiftlerimize kapılarını açacak” dedi.

 

FOTOĞRAF ALANI OLUŞTURULDU

 

Akay, yeni salonun 236 kişi kapasiteli olup, iki adet gelin odasına sahip olduğunu belirterek, “Ayrıca nikah salonumuzun hemen yanında bekleme alanı ile gelin ve damadın yakınları ile birlikte fotoğraf çektirebileceği bir alan da oluşturuldu. Yeni nikah salonumuzun kentimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni yuva kuracak olan tüm çiftlerimize de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ