Albayrak, haftanın son mesai gününü Hayrabolu'da geçirdi​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu sabah mesaisine Hayrabolu'dan başladı. Hayrabolu'da ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, Hayrabolu'da devam eden ve planlanan projeler ile

GÜNDEM 29.01.2021 15:26:00 0
Albayrak, haftanın son mesai gününü Hayrabolu

Hayrabolu mesaisine Şalgamlı Mahallesi'ni ziyaret ederek başlayan Başkan Albayrak, Şalgamlı'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden etkinlik alanında incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Albayrak, vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

 

DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU

 

Şalgamlı Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Hizmet Binası’na geçen Başkan Albayrak, çalışmalarına burada devam etti. Hayrabolu’da devam eden ve planlanan projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başol, Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Hizmet binasında Başkan Albayrak'ı ziyaret etti. Başkan Albayrak, Başol ile büyükşehir belediyesinin, Hayrabolu’da devam eden çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Haber / Buse SERİN