Belediye, kar ve buzlanmaya karşı önlemlerini aldı

Çerkezköy Belediyesi, etkili olan kar yağışı öncesi ilçe genelinde önlemlerini aldı. Kritik noktalarda tuzlama çalışması da yapan ekipler, buzlanma olması muhtemel yollarda solüsyon çalışması ya

GÜNDEM 27.01.2021 13:31:00 0
Belediye, kar ve buzlanmaya karşı önlemlerini aldı

Çerkezköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan kışla mücadele ekibimiz, 24 saat esasına göre görevinin başında. Ekiplerimiz, önceden belirlenen kritik noktalarda herhangi bir olumsuzluk ya da kaza yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı. Buzlanma olması muhtemel yollarda solüsyon ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi” denildi.

 

 

KRİTİK NOKTALARDA TUZLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle kentimiz genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerimiz yine görevinin başındaydı. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimize bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kentimiz genelinde solüsyon çalışması yapan ekiplerimiz, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü.”

 

Haber / Buse SERİN