CHP'li kadınlardan anlamlı proje

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Kadın Kolları üyeleri tarafından örülen ve temin edilen şallar, Hakkari, Bingöl, Bayburt ve Afyonkarahisarlı kadınlara gönderildi.

GÜNDEM 21.01.2021 18:02:00 0
CHP

11 ilçe kadın kollarının da katkı verdiği projeyle ilgili açıklama yapan CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, “CHP Tekirdağ Kadın Örgütü olarak 12 Aralık 2020’de imece usulü başlattığımız ve geçtiğimiz günlerde tamamladığımız etkinliğimiz ile el emeği göz nuru var ettiğimiz şallarımızı Hakkari, Bingöl, Bayburt ve Afyonkarahisarlı kız kardeşlerimize ulaştırmanın sevincini ve gururunu yaşadık. Batıdan doğuya kız kardeşlerimiz arasındaki sevgi bağlarını daha da güçlendirmek ve kadın dayanışmasına dikkat çekmek için şallarımıza ‘Sevgi Şalları’ ismini verdik” dedi.

 

 

“GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

 

Kadınların, toplumun yarısını oluşturduğunu belirten Yontar, “Biz kadınlar, yaşamın her köşesini sevgiyle, barışla, kardeşlikle, güvenli bir gelecekle donatacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün dayanışma günüdür” diyerek bu etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN