Meslek Edindirme Kursları yeniden açıldı

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü işbirliği ile mahalle evlerinde açılan ve pandemi dolayısıyla ara verilen Meslek Edindirme Kursları y

GÜNDEM 21.01.2021 13:32:00 0
Meslek Edindirme Kursları yeniden açıldı

Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy mahalle evlerinde düzenlenen Meslek Edindirme Kursları’na, pandemi dolayısıyla ara verilmişti.

 

AKAY, KURSLAR İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kadınlarımızın el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlama imkanı buldukları Meslek Edindirme Kursları, Bağlık Mahalle Evimizde haftanın 3 günü veriliyor. Bağlık Mahalle Evimizde Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri 12:00 – 16:00 saatleri arasında Dikiş-Nakış, El Sanatları, Rölyef, Seramik ve Hediyelik Eşya Yapımı kurslarımız devam ediyor. Veliköy Mahalle Evimizde de Perşembe ve Cuma günleri 10:00 – 16:00 saatleri arasında Dikiş-Nakış, El Sanatları, Rölyef, Seramik ve Hediyelik Eşya Yapımı kurslarımız veriliyor. Kızılpınar Mahalle Evimizde ise Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 10:00 – 14:00 saatleri arasında Basit İğne Teknikleri kursumuz veriliyor” ifadelerini kullandı.

 

 

“MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYLI SERTİFİKA VERECEĞİZ”

 

Kurslara ilginin yoğun olduğunu da kaydeden Belediye Başkanı Akay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurslarımızda başarılı olan kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika vereceğiz. Kurslara katılmak isteyen kadınlarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Ev hanımlarının boş vakitlerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarının hedeflendiği kurslarımızda, Çerkezköylülük bilinci de artıyor. Bu vesile ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ve Belediyemiz tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum”

 

Haber / Menşure KARDEŞ